Abonneren

Verkeersrecht is al meer dan 65 jaar het juridische maandblad op gebied van (weg)verkeer, verzekering, aansprakelijkheid en verkeersstrafrecht.

Naast de combinatie van het tijdschrift en online toegang kunt u er ook voor kiezen alleen een online abonnement af te sluiten. Abonnees ontvangen inloggegevens waarmee zij toegang hebben tot het gehele archief van jurisprudentie en artikelen.

Abonnementsprijzen 2019:

  • Folio + Online: € 199,- per jaar excl. BTW (over € 99,50 (het tijdschrift) wordt 9% BTW berekend en over de andere € 99,50 (online toegang) 21%)
  • Online, 1e gebruiker: € 158,- per jaar excl. 21% BTW
  • Online, volgende gebruiker: €  78,- per jaar excl. 21% BTW     

De verschijningsdata in 2019 zijn als volgt:
nr. 1      18 januari
nr. 2      15 februari
nr. 3      15 maart
nr. 4      19 april
nr. 5      17 mei
nr. 6      21 juni
nr. 7/8   19 juli
nr. 9      20 september
nr. 10    18 oktober
nr. 11    15 november
nr. 12    20 december

Abonnementen worden in eerste instantie aangegaan voor de duur van een jaar. Tegen het einde van dat eerste abonnementsjaar kunt u opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Het abonnement wordt dan beëindigd per de eerste van de volgende maand. Indien u niet opzegt, wordt het abonnement automatisch verlengd voor onbepaalde duur. Gedurende deze verlenging kan op ieder moment worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Opzeggen kan per brief of per mail.

Naast online toegang via www.verkeersrecht.nl is het ook mogelijk een abonnement via Rechtsorde, Legal Intelligence of Kluwer Navigator af te sluiten.

Voorts is het mogelijk om een gratis account aan te maken. Met zo'n account kunt u kosteloos artikelen raadplegen die een jaar of langer geleden in Verkeersrecht hebben gestaan. Artikelen die minder dan een jaar geleden zijn gepubliceerd in Verkeersrecht, kunnen los worden aangeschaft voor € 3,95 excl. BTW per artikel. U ontvangt dan een PDF van het betreffende artikel, alsmede eem factuur. Onderaan een artikel vindt u een knop met ofwel de tekst 'Koop artikel' (bij artikelen jonger dan een jaar), ofwel 'Gratis artikel' (bij de oudere artikelen).
De redactie van Verkeersrecht behoudt zich het recht voor om gratis accounts die langer dan een jaar niet of nauwelijks worden gebruikt, te verwijderen. U ontvangt hierover geen bericht.
 


U kunt zich hier abonneren